SzerzőBejegyzés
-
Hozzászólás: Hajszálkereszt adatainak lekérdezése #3154
igen,bocsi felületesen olvastam el
Hozzászólás: Korlátos számú optimalizáció #3153és akkor már kérdezd meg léccí miért nincs 64 bites változat,csak nem azért,hogy a tesztek lassabban fussanak :-)))
Hozzászólás: Korlátos számú optimalizáció #3152köszi várjuk,erre én is nagyon kíváncsi vagyok
Hozzászólás: Hajszálkereszt adatainak lekérdezése #3067de lehet,egér bal gomb folyamatosan nyom,kiírja a induló és az aktuális pontok közötti
-gyertya darabszámot
-távolságot tizedpontban
-második pont aktuális árát tizedpontbanHozzászólás: bool változó optimalizálása #3012Nagyon köszönöm a pontos választ.
Igen dobott egy érdekesen sárga hibát és átírtam az if feltételt akkor megszűnt de érdekesen sárga hibával is működött.
Szóval nagyon jó ez a blog gratula,néha az is segít ha valakinek megírhatom a problémát és utána könnyebben ugrik be
a megoldás!!!
Ez nekem nagyon kellett mert így egyszerű kitesztelni pl ,hogy célárra zárjon valami vagy húzott stopra vagy
rsi szélsőértékre stb stb.
Tehát komplett programrészleteket lehet kibe kapcsolgatni az optimalizáció során.
Üdv:VHozzászólás: bool változó optimalizálása #3005bocsi,megvan a megoldás:
át kell írni integer típusra a boolt mert a true=1 a false=0 elfogadja akkor is ha integerként van meghatározva,
tehát az opt mezőbe a 0,1,1 -et kell írni és akkor bekapcsolja kikapcsolja az optimalizáláskor a változótez qqq….va jó
Hozzászólás: alert ablak #2988Köszönöm!
Hozzászólás: Riasztások #2668Köszönöm,az nem volt meg nekem,hogy a végére kell tenni a változó frissítését,ez nagyon hasznos ha gyorsan akarunk
riasztást reszelni egy indikátorba,ha kell valakinek:if (StringLen(vNamePattern) != alaknevhossz1) { Alert (Symbol()," ",Period()," new pattern " + vNamePattern ); PlaySound("alert.wav"); } if (ExtSendMail) _SendMail("There was a pattern","on " + Symbol() + " " + Period() + " pattern " + vBullBear + " " + vNamePattern); } else if (!vPatOnOff && vPatNew) { vPatNew=false; } }
alaknevhossz1=StringLen(vNamePattern); //ez nem volt meg,a végére kell tenni a riasztás után :-)
Hozzászólás: bróker stop #1845köszönöm,így fogom csinálni
Üdv:VHozzászólás: bróker stop #1840BUÉK!!!! :-)))
Köszönöm a választ ,én is úgy gondolom ,hogy a brókeri zárás technikailag jobb mint az orderclose parancs ,de a problémám ez nem oldja meg,tehát:
valós idejű tesztben a bekötést,op-buy-sell-t látom a charton,viszont húzott stop van,tehát a bróker majd valamikor bezárja,
akár úgy is ,hogy az én gépem ki van kapcsolva,viszont a záráskor a charton nincs jel(háromszög)
mert nincs grafikus bróker stop zárás jel. (lenne mit reszelni a metásoknak is!!!!)
Tehát látni szeretném grafikusan a zárást mint a backtestben : nyitást a zárást és közötte egy vonalat :-)))
Jól gondolom,hogy az olderhistory felé kell nézegetnem,meg object create? :-))) -
SzerzőBejegyzés