Forex programozás › Fórum › Kérdések a pontos adatokkal kapcsolatban › Dukascopy adatok 2012 január után
Címkézve: dukascopy, pontosabb adatok, tickdata
-
SzerzőBejegyzés
-
Van egy kis gond: Nekem a download_dukascopy_data.php csak 2012 Jan végéig tölti le az adatokat. Lehet, hogy a dukascopy újabbakat már nem ad ki? Valakinek letölt ennél újabb múltbéli adatot?
Ez jogos, köszi az észrevételt.
Ezen a címen sikeresen le tudtam tölteni márciusi tick adatokat. Először egy flash alapú valamibe tölti le a gépedre (ideiglenesen), aztán a legvégén lehet Save As -zel menteni.
Ez rendben, de ezeket az adatokat milyen programmal lehet átkonvertálni, hogy az Mt4-be importálható legyen?
Tudsz linket küldeni?Szerintem a JForex2FXT-vel próbáld meg először. Ha esetleg nem eszi meg a dátumformátumot, akkor a java alapú JForex platformon keresztül is le tudod tölteni az adatokat, azt már biztosan megeszi a JForex2FXT.
Nem lehetett importálni a dukascopy oldalról letöltött csv fájlt a formátum miatt.
Nyitottam egy jforex demo számlát és exportáltam csv-t YYYY:MM:DD formátummal, ezt már jó lett.Viszont nem tudom használni a backteszthez.
A következőket csináltam import után:
1. a .hst fájlokat bemásoltam a history\default\ mappába (ezt használom)
2. az .fxt fájlt bemásoltam ide: tester\history\
3. Újraindítottam az MT4-et.
Hibaüzenet: A backtestet nem indítja el, a naplóban a következő hibaüzenet jelenik meg:
2012.03.17 10:17:25 TestGenerator: internal error because the file not openedAz Mt4 build 416-os. Lehet, hogy ezzel van a probléma?
Igen, valószínűleg a 416-os build a probléma. 409-ig biztosan működik a birt’s patch. Próbáld meg 416-osnál régebbi MT4-gyel.
most próbáltam 409-essel, nem működik :-(
Hogy kell a Birt’s patch-t pontosan használni? Lehet, hogy ott rontottam el.Le van írva a cikkekben. Rárakod a chartra, és leokézod. DLL importot engedélyezd!
Ha így csinálom, akkor a teszterben lévő START gombra kattintva kilép az MT4-ből.
Már töltöttem le 409-hez való loadert is, semmi változás. Egyszerűen az FXT fájl nem tetszik neki valamiért, nem tudja beolvasni. Jó lenne egy frissített leírás a megfelelő fájlok letölthetőségével.
Neked egyébként működik ez a jforex-es megoldás? Mert nekem már a fél napom ráment és nem tudok elérni eredményt.De maga a terminál is 409-es build? Azzal mennie kell.
Nekem anno működött a JForexes megoldás, ámbár én mindig is a php-s letöltögetős módszert alkalmaztam. Milyen operációs rendszeren próbálkozol? Optimalizáció nincs véletlen bepipálva?A fájlokkal semmi gond nincs, működnek azok rendesen. Egyedül a 416-os kapcsán nincs frissítés.
Mivel ez gyakorlatilag egy kész rendszer patkolása, mindig lesznek vele ilyesmi problémák.
A terminál is 409-es
Az oprendszer win2000 szerver (Vps-en van). Az optimalizáció nincs bepipálva.
Küldtem egy mailt, esetleg átküldenél nekem egy működő Mt4-et becsomagolva?A levél visszajött. Ha át tudnád küldeni arra a honlapra regisztrált e-mail címemre, megköszönném.
Nem kaptam levelet tőled idáig.
Közben észrevettem, hogy van frissebb birt’s patch, ezt feltettem erre az oldalra is. Ezzel nem szabad elszállnia már, és működni fog remélhetőleg.
Milyen e-mail címre küldtél nekem levelet?
Na úgy néz ki, hogy most jó lesz az új birt’s patch használatával. Köszi a helpet! :-)
Frissítettem a letöltéseket, így már a 2012 január utáni adatok is hozzáférhetőek php szkripteken keresztül.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.